Over ons

Guitars4Stars staat voor kwaliteit en maatwerk. We kopen alleen de beste handgekozen gitaren in en werken uitsluitend met een selectie aan hoogwaardige kwaliteitsmerken. Elke gitaar in onze collectie heeft zo zijn eigen bijzonderheden en sterktes; iets waar we je graag in adviseren en wat we je graag laten ervaren! Guitars4Stars is ook gespecialiseerd in het reviseren van klassieke versterkers.

Op maat
Het is ook mogelijk een (bas)gitaar op maat te laten maken. Vraag gerust voor de mogelijkheden en / of advies om tot een passende custom gitaar of bas te komen.

 

Muziekstudio

In onze studio in Heerlen kun je de gitaren uit onze collectie uitproberen in combinatie met een brede range aan hardware. Van klassieke versterkers  tot zeldzame effectapparaten. Heb je interesse? Maak een afspraak.

rh

 

Guitars4Stars gitaarstudio
Carbon6 (voormalig CBS)
Kloosterweg 1, 6412 CN Heerlen

(Uitsluitend op afspraak, bel +31 (0)6 53 28 12 17)

Grosch Guitars

logo_grosh_ss

Elke Grosh gitaar is gemaakt door Don Grosh en zijn handvol deskundige gitaarbouwers.
The ultimate in tone, looks and playability …
Pure Passion – Pure Tone

meer over Grosh Guitars

Boekholt Basgitaren

logo_boekholt_ss

De passie waarmee Peter Boekholt zijn ambacht beoefent, hoor je terug in het instrument. Dat is geen romantiek, maar een feit dat veel bezitters van een Boekholt-bas zullen beamen.
meer over Boekholt Basgitaren

Vintage amps

Guitars4Stars is gespecialiseerd in het reviseren van klassieke versterkers. Vaak hebben we ook enkele van deze Vintage amps in onze collectie.

meer over Vintage amps

Occasions op voorraad